UAKinogo.com

Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури (1995)

Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури (1995)

Дивитися онлайн Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури фільм

Дивитися онлайн «Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (126 651 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тусовщики з супермаркету / Вигадливі щури (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедійний шедевр, що змішує в собі драйв, сміх та незабутні пригоди. Головні герої - група звичайних тусовщиків з супермаркету, які випадково опиняються в центрі неймовірної історії. Поки вони намагаються впоратися зі своїми повсякденними проблемами, вони стикаються з безліччю комічних ситуацій та незвичайних персонажів.

Цей фільм - справжнє джерело сміху та позитивних емоцій. Він дарує глядачам можливість насолодитися веселими пригодами і відпочити від повсякденної суєти. З кожною сценою ви будете занурюватися в атмосферу жартів та безтурботності, а герої стануть вашими найкращими друзями на екрані.

Не пропустіть шанс на відмінно проведений час разом із "Тусовщиками з супермаркету / Вигадливими щурами". Цей фільм точно залишиться в вашій пам'яті як один із найвеселіших історій, яку ви коли-небудь переглядали!