UAKinogo.com

У ритмі серця (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У ритмі серця (2021)

У ритмі серця (2021)

Дивитися онлайн У ритмі серця фільм

Дивитися онлайн «У ритмі серця» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (136 376 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У ритмі серця (2021)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рубі - сімнадцятирічна дівчина, яка єдиний член своєї родини, що чує. Її батьки і брат - глухі. Рубі допомагає їм у веденні сімейного бізнесу - риболовлі. Але вона має свою таємну пристрасть - спів. Коли вона вступає до шкільного хору і закохується у свого партнера по дуету, вона починає розуміти, що хоче більшого від життя.

Фільм є ремейком французького фільму “Сімейна мелодрама” 2014 року. Режисеркою і сценаристкою фільму стала Сіан Хедер, яка працювала над серіалами “Оранжевий - хіт сезону” і “Людина з Землі”. В головних ролях знялися Емілія Джонс, Марлі Метлін, Трой Коцер і Фердіа Уолш-Пело.

“У ритмі серця” - це фільм про музику і мову, про сім’ю і самовизначення, про любов і вибори. Це фільм, який зворушить вас до сліз і надихне вас на здійснення своїх мрій. Це фільм, який отримав чотири нагороди на кінофестивалі Sundance. Це фільм, який варто подивитися.