UAKinogo.com

Розшукується / Ціль номер один (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розшукується / Ціль номер один (2020)

Розшукується / Ціль номер один (2020)

Дивитися онлайн Розшукується / Ціль номер один фільм

Дивитися онлайн «Розшукується / Ціль номер один» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (5 353 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розшукується / Ціль номер один (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Ціль номер один" (2020), також відомий як "Розшукується" або "Most Wanted", - це вражаюча кримінальна драма, заснована на реальних подіях. Історія розповідає про Деніеля Лежері, молодого канадця, який потрапляє до тайландського в'язниці через сфабриковані наркотичні звинувачення. Він стає жертвою корумпованої поліції та міжнародної змови, які намагаються замести свої злочини.

В центрі сюжету опиняється журналіст Віктор Маларек, який вирішує допомогти Денієлу та розкрити правду про зловмисну систему. Він ризикує своїм життям, кар'єрою та репутацією, щоб з'ясувати факти та привернути увагу до справи. Він бореться з бюрократією, корупцією та небезпекою, що стоять на шляху до справедливості.

"Ціль номер один" - це напружена та емоційна історія про боротьбу з корупцією та неправдою. Відмінні акторські роботи Джоша Гартнетта та Антуана Олів'є Пілона підкреслюють безправність персонажів та їхню невгамовну віру в справедливість. Фільм залишає сильне враження, нагадуючи про необхідність підтримки правосуддя та боротьби за правду.