UAKinogo.com

Місто шахраїв (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місто шахраїв (2020)

Місто шахраїв (2020)

Дивитися онлайн Місто шахраїв фільм

Дивитися онлайн «Місто шахраїв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (9 043 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Місто шахраїв (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Марсель - місто, де кипить злочинне життя. Тут ведуть війну різні банди, які контролюють наркоторгівлю, зброю і людей. Поліція намагається протистояти злочинцям, але не всі правоохоронці чесні. Деякі з них змовилися з мафією і готові зрадити своїх колег за гроші.

Річард Ворнські - один з небагатьох поліцейських, який не боїться йти проти системи. Він очолює спецпідрозділ, який займається розслідуванням найскладніших справ. Але коли його команда потрапляє в засідку під час операції, він починає підозрювати, що хтось із високопоставлених поліцейських працює на ворога.

«Місто шахраїв» - це напружений і реалістичний кримінальний трилер про боротьбу за владу і справедливість у французькому мегаполісі. Режисер Олів’є Маршаль показує жорстоку реальність поліцейської роботи, де немає чорного і білого, а лише відтінки сірого. У головних ролях - Ланнік Ґотрі, Станислас Мерхар, Каарис і Жан Рено.