UAKinogo.com

Поза законом / За межами закону (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поза законом / За межами закону (1993)

Поза законом / За межами закону (1993)

Дивитися онлайн Поза законом / За межами закону фільм

Дивитися онлайн «Поза законом / За межами закону» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (7 084 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поза законом / За межами закону (1993)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «За межами закону» розповідає про секретну операцію ФБР по боротьбі з наркоторгівлею. Головний герой - Ден Сакс (Чарлі Шин), колишній поліцейський, який стає агентом під прикриттям. Він повинен проникнути в банду байкерів-наркоторговців «Шакали», очолювану жорстоким Бладом (Майкл Медсен).

«За межами закону» - це напружений і динамічний трилер, який базується на реальній історії. Фільм знятий за сценарієм і в режисурі Ларрі Фергюсона, який також написав сценарії до фільмів «Останній ковбой» (1980) і «Втеча з Алькатраса» (1979). У фільмі також знялися Лінда Фіорентіно, Кортні Б. Венс, Леон Ріппі та інші.

«За межами закону» - це захоплююча історія про сміливого агента, який ризикує своїм життям, щоб розкрити злочинне угруповання. Фільм показує не лише бойові сцени і перестрілки, але й психологічний конфлікт героя, який поступово втрачає свою особистість і втягується в свою роль.