UAKinogo.com

Ромео спливає кров'ю (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ромео спливає кров'ю (1993)

Ромео спливає кров'ю (1993)

Дивитися онлайн Ромео спливає кров'ю фільм

Дивитися онлайн «Ромео спливає кров'ю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (14 310 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ромео спливає кров'ю (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Ромео спливає кров'ю" - темний та стильний неоноарний трилер, в якому герой опиняється у складному та небезпечному світі, коли йому доводиться балансувати між обов'язками поліцейського та сумнівними зв'язками зі злочинним підпіллям. Головний герой, Джек Грімалді, є відданим служителем закону, але одночасно таємно заробляє гроші, передаючи інформацію мафії. Все ускладнюється, коли Джек отримує завдання спіймати небезпечну наїмну вбивцю, знану як Мона Демарко.

Мона - чарівна, але жорстока жінка, що володіє незвичайними здібностями у своїй професії. Джек стикається з викликом, коли починає усвідомлювати, що Мона не тільки перевершує його у власній грі, але й починає маніпулювати ним, змушуючи віддати під сумнів власні моральні цінності та лояльність. Боротьба за владу та гра на виживання між цими двома персонажами стає жорстокою та непередбачуваною.

З динамічною грою Гарі Олдмана та Лені Ріфеншталь у головних ролях, "Ромео спливає кров'ю" є захопливим та напруженим трилером, в якому важливу роль відіграє інтрига та психологічна глибина персонажів.