UAKinogo.com

Каліфорнія (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Каліфорнія (1993)

Каліфорнія (1993)

Дивитися онлайн Каліфорнія фільм

Дивитися онлайн «Каліфорнія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (54 729 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Каліфорнія (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Каліфорнія" - захоплюючий трилер, що розповідає історію двох пар, які вирушають у автоподорож США, несвідомі того, що одна з пар складається зі справжніх психопатів. Головні герої, Браян Кессел та Керрі Ла Прадд, - журналіст та фотограф, які розслідують місця серійних вбивств по всій країні. Вони вирішують поділитися витратами на подорож з ще однією парою, Ерлі Грейсем та Аделе Корнерсом.

По мірі проходження подорожі, Браян та Керрі починають помічати темну сторону своїх нових друзів. Ерлі виявляється харизматичним, але жорстоким та небезпечним чоловіком, а Аделе - слабкодухою та легковірною дівчиною. Таємниці, що оточують Ерлі та Аделе, починають відкриватися, коли Браян та Керрі усвідомлюють, що потрапили в смертельну пастку.

Фільм "Каліфорнія" є хвилюючим зануренням в психологію злочину та насильства, з яскравими персонажами та напруженою атмосферою. З динамічною грою акторів, включаючи Бреда Пітта та Джульєтт Льюїс, та режисуру Домініка Сена, картину визнали однією з найкращих трилерів початку 90-х. Це фільм, що залишає глядача в напруженні до останньої хвилини та викликає до роздумів над людською психікою та наслідками насильства.