UAKinogo.com

Незабутнє Різдво (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Незабутнє Різдво (2022)

Незабутнє Різдво (2022)

Дивитися онлайн Незабутнє Різдво фільм

Дивитися онлайн «Незабутнє Різдво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (24 407 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Незабутнє Різдво (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Незабутнє Різдво” - це романтична комедія про двох людей, які зустрічаються під час святкування Різдва у мальовничому містечку. Головна героїня - Клер, успішна адвокатка з Нью-Йорка, яка приїжджає до своєї сестри на канікули. Головний герой - Люк, місцевий фермер і волонтер у притулку для тварин, який любить природу і просте життя.

Клер і Люк починають відчувати симпатію один до одного, але їхні світогляди і стиль життя дуже різняться. Клер звикла до розкоші і кар’єри, а Люк цінує сім’ю і спокій. Вони намагаються знайти спільну мову і зрозуміти, що важливо для щастя. По дорозі вони переживають багато кумедних і незвичайних пригод, пов’язаних з Різдвом.

“Незабутнє Різдво” - це фільм про те, як любов може змінити все. Фільм наповнений гумором, теплом і магією свята. Фільм також показує красу зимової природи і значення справжньої дружби. Фільм створений для всіх, хто хоче подивитися легкий і затишний фільм про Різдво.