UAKinogo.com

Похмілля у Таїланді (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Похмілля у Таїланді (2019)

Похмілля у Таїланді (2019)

Дивитися онлайн Похмілля у Таїланді фільм

Дивитися онлайн «Похмілля у Таїланді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (2 405 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Похмілля у Таїланді (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Похмілля у Таїланді” - це комедія про двох друзів, які вирушають у подорож своєї мрії. Брендан - чоловік, який зненацька дізнається, що його дружина зраджує його. Ден - його найкращий друг, який втратив сенс життя після розлучення. Вони вирішують не сидіти на місці і полетіти до Таїланду, де їх чекають пригоди, романтика і сміх.

По дорозі вони зустрічають різних цікавих людей, які допомагають їм відкрити для себе нові горизонти. Вони вчаться медитувати з буддистськими монахами, грати в гольф з ексцентричним британцем, плавати з акулами і навіть знайомляться з красивими тайськими дівчатами.

Фільм “Похмілля у Таїланді” - це фільм про те, як важливо не здаватися і не втрачати надію. Це фільм про те, як подорож може змінити твоє життя і дати тобі шанс на новий початок. Це фільм про те, як справжня дружба може пережити будь-які випробування.