UAKinogo.com

Планета Самотніх (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Планета Самотніх (2016)

Планета Самотніх (2016)

Дивитися онлайн Планета Самотніх фільм

Дивитися онлайн «Планета Самотніх» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (3 259 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Планета Самотніх (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Планета Самотніх” - це романтична комедія про двох людей, які шукають свою другу половинку. Головний герой - Томек, популярний ведучий телешоу про побачення. Він вважає себе експертом у стосунках і допомагає своїм глядачам знайти свою любов. Але він сам є хронічно самотнім і не може знайти свою ідеальну пару.

Головна героїня - Аня, талановита вчителька музики, яка мріє про романтику і сім’ю. Вона страждає від нестачі часу і впевненості в собі. Вона не вміє фліртувати і не знає, як сподобатися чоловікам. Вона звертається за допомогою до Томека і стає його новим проектом.

Томек починає навчати Аню секретам спокусливості і залучати її до свого шоу. Але поступово вони починають відчувати до одного одного більше, ніж просто дружбу. Чи зможуть вони перетворити свою гру на справжнє кохання? І чи не зруйнують їхні стосунки ревнощі, брехня і розбіжності? Фільм “Планета Самотніх” - це фільм про те, як знайти свою половинку у світі, де всі одинокі.