UAKinogo.com

Планета самотніх 3 (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Планета самотніх 3 (2019)

Планета самотніх 3 (2019)

Дивитися онлайн Планета самотніх 3 фільм

Дивитися онлайн «Планета самотніх 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (888 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Планета самотніх 3 (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Планета самотніх 3” - це продовження романтичної комедії про пригоди Томека і Ані. Томек - колишній ведучий телешоу про побачення, який знайшов свою любов у вчителі музики Ані. Аня - колишня сором’язлива дівчина, яка стала впевненою в собі жінкою завдяки Томеку. Вони живуть разом і планують одружитися.

Але їхнє щастя загрожує небезпека. Томек отримує пропозицію повернутися до свого шоу і стати його продюсером. Він не може відмовитися від такої можливості і починає працювати на повну. Аня почувається забута і самотня. Вона також має проблеми у своїй роботі, де її конкурентка намагається підкопати її авторитет.

Томек і Аня починають віддалятися один від одного і зазнавати спокус. Томек зустрічається з привабливою актрисою, яка грає головну роль у його шоу. Аня знаходить підтримку у своєму старому другу, який повертається з-за кордону. Чи зможуть вони зберегти свою любов і довести один одному свою вірність? І чи не стане їхня планета самотньою знову? Фільм “Планета самотніх 3” - це фільм про те, як не втратити свою половинку у світі, де всі хочуть бути щасливими.