UAKinogo.com

Золото острова Ґардіан (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Золото острова Ґардіан (2021)

Золото острова Ґардіан (2021)

Дивитися онлайн Золото острова Ґардіан фільм

Дивитися онлайн «Золото острова Ґардіан» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (6 961 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Золото острова Ґардіан (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли брат Ріда Гарріса загинує внаслідок вибуху на острові Ґардіан, де він працював на золотодобувній компанії, Рід вирішує розслідувати обставини його смерті. Він прилітає на острів і знайомиться з місцевими жителями, які страждають від екологічної катастрофи і жорстокого режиму безпеки. Рід також довідається, що на острові ховається таємничий скарб, який приваблює багатьох небезпечних людей.

Dangerous / Золото острова Ґардіан - це бойовик-трилер, який занурює глядача у світ пригод, інтриг і зради. Фільм має у своєму складі знаменитих акторів, таких як Скотт Іствуд, Мел Гібсон, Тайрес Гібсон та інші.

Dangerous / Золото острова Ґардіан - це фільм для тих, хто любить захоплюючу динаміку, ефектні сцени перестрілок і погонь, а також екзотичну природу острова. Це фільм про те, що заради золота люди готові на все, але не завжди це принесе їм щастя.