UAKinogo.com

Золото (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Золото (2022)

Золото (2022)

Дивитися онлайн Золото фільм

Дивитися онлайн «Золото» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (9 765 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Золото (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі Gold / Золото (2022) ми стаємо свідками незвичайної історії про двох чоловіків, які вирішили знайти золото у пустелі. Їх звати Ленні і Рей, і вони - два невдахи, які не мають нічого спільного, окрім бажання збагатитися. Вони вирушають у небезпечну подорож по безлюдному краю, де їм доводиться боротися з жарою, спрагою, голодом і самотністю.

Ленні і Рей не знають, що насправді шукають. Вони не мають карт, компасу або будь-яких підказок. Вони тільки вірять у свою удачу і у свою дружбу. Але чи достатньо цього, щоб знайти скарб? І чи зможуть вони розділити його між собою? І чи варто взагалі шукати золото, якщо це може зруйнувати все, що вони мають?

У цьому напруженому і емоційному фільмі ми бачимо, як Ленні і Рей перетворюються з простих шукачів пригод у справжніх героїв. Вони проходять через багато випробувань і втрат, але також знаходять сенс життя і любов. Дивіться фільм Gold / Золото (2022) і доведеться!