UAKinogo.com

Золото (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Золото (2016)

Золото (2016)

Дивитися онлайн Золото фільм

Дивитися онлайн «Золото» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (64 804 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Золото (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Золото (2016) - це драматичний трилер, заснований на реальних подіях. Фільм розповідає про історію Кенні Веллса, який є власником невеликої компанії по розшуку золота. Він мріє про великий знахідку, яка змінить його життя. Він знаходить партнера у геолога Майкла Акасті, який стверджує, що знає місце, де є багато золота в джунглях Індонезії.

Вони вирушають у небезпечну експедицію, щоб довести свою правоту. Вони стикаються з багатьма труднощами і небезпеками, але врешті-решт вони знаходять золото. Їхнє відкриття стає сенсацією і привертає увагу багатьох інвесторів і конкурентів. Вони стають багатими і впливовими, але також стають мішенями для шахрайства і зради.

Золото (2016) - це фільм про амбіції, жадобу і обман. Фільм показує, як люди готові ризикувати все заради своєї мрії, але також як ця мрія може перетворитися на кошмар. Фільм має чудовий акторський склад, серед якого виділяється Меттью Макконахі у ролі Кенні Веллса. Це фільм для тих, хто любить напружені і реалістичні історії.