UAKinogo.com

Світське життя (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світське життя (2016)

Світське життя (2016)

Дивитися онлайн Світське життя фільм

Дивитися онлайн «Світське життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (77 783 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світське життя (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Боббі - молодий хлопець з Нью-Йорка, який мріє про кар’єру в Голлівуді. Він приїжджає до Лос-Анджелеса і просить допомоги у свого дядька Філа, який є впливовим продюсером. Філ призначає Боббі своєю секретаркою Вонні, яка має показати йому місто і допомогти йому адаптуватися. Боббі закохується в Вонню, але виявляється, що вона зайнята - і не хто інший, як сам Філ.

Боббі розчаровується і повертається до Нью-Йорка, де він починає працювати в нічному клубі свого брата. Там він зустрічає Вероніку - красиву і розумну дівчину, з якою одружується. Але через деякий час Вонні приїжджає до Нью-Йорка з Філом і знову з’являється в житті Боббі. Вони починають проводити час разом і усвідомлюють, що їхні почуття не зникли. Боббі стикається з важким вибором між двома жінками.

Свiтське життя - це романтична комедiя, яку зняв легендарний режисер Вудi Аллен. Фiльм розповiдає про кохання, зраду i пошук щастя в 1930-х роках. Фiльм має чудову атмосферу i стиль, а також чарiвний саундтрек i гумор. Головнi ролi у фiльмi зiграли Джессi Айзенберг, Крiстен Стюарт i Стiв Карелл, якi створили запам’ятовуючих персонажiв i показали хiмiю на екранi.