UAKinogo.com

Мій поліцейський (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мій поліцейський (2022)

Мій поліцейський (2022)

Дивитися онлайн Мій поліцейський фільм

Дивитися онлайн «Мій поліцейський» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (16 843 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мій поліцейський (2022)» онлайн українською мовою

Інфо Трейлер
На жаль, фільм ще не з'явився в інтернеті українською!
Прем'єра в кінотеатрах відбулася 4 листопада 2022
Додавайте сторінку в закладки та заходьте пізніше. Як тільки фільм з'явиться в мережі, він одразу буде доданий на сайт!
А поки що дивіться трейлер або ж нові фільми, які вже вийшли.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мій поліцейський - це американський фільм романтичної драми 2022 року, який зняв Майкл Грандейдж за сценарієм Рона Найсванера. Фільм заснований на однойменному романі Бетан Робертс 2012 року і натхненний відносинами між письменником Е.М. Форстером і Бобом Бакінгемом. У фільмі грають Гаррі Стайлз, Емма Коррін, Джина Маккі, Лайнус Роуч, Девід Доусон і Руперт Еверетт. Сюжет розповідає про те, як прибуття Патріка до будинку Маріон і Тома викликає дослідження подій, які сталися 40 років тому. Фiльм був показаний на Торонтському мiжнародному кiнофестивалi 11 вересня 2022 року i вийшов у прокат у США 21 жовтня 2022 року компанiєю Amazon Studios перед своїм стрiмiнговим релiзом 4 листопада 2022 року на Prime Video. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв, якi похвалили гру Доусона, але скритикували режисуру i сценарiй.

Фiльм починається з того, що Марiон i Том живуть у маленькому прибережному мiстечку в Англiї. Пiсля того, як вони дiзнаються, що їх колишнiй друг з минулого, Патрiк, перенiс небезпечний iнсульт, Марiон погоджується прийняти його до свого будинку i стати його опiкункою. Том обурений тим, що Марiон дозволила йому повернутися до їхнього життя i вiдмовляється визнавати iснування Патрiка в будинку. Переглядаючи речi Патрiка, вона знаходить його щоденник з кiнця 1950-х рокiв, який вiдображає його минуле стосунки з Томом.

У 1957 році в Брайтоні куратор музею Патрік Гейзелвуд зустрічається з поліцейським Томом Берджесом після того, як повідомив про аварію. Патрік залишає Тому свою візитку, і Том відвідує його у музеї, де він працює.