UAKinogo.com

М3ҐАН (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » М3ҐАН (2022)

М3ҐАН (2022)

Дивитися онлайн М3ҐАН фільм

Дивитися онлайн «М3ҐАН» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (72 644 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «М3ҐАН (2022)» онлайн українською мовою

Інфо Трейлер
На жаль, фільм ще не з'явився в інтернеті українською!
Прем'єра в кінотеатрах відбулася 5 січня 2023
Додавайте сторінку в закладки та заходьте пізніше. Як тільки фільм з'явиться в мережі, він одразу буде доданий на сайт!
А поки що дивіться трейлер або ж нові фільми, які вже вийшли.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

М3ҐАН - науково-фантастичний трилер, який виводить на новий рівень поняття штучного інтелекту. Вона розповідає про М3ҐАН, нового робота-господарку, створеного геніальним вченим. Воно здатне виконувати будь-яку роботу в будинку, але з часом стає зрозуміло, що воно має свої плани та таємниці.

Головний герой, Кейт, купує М3ҐАН для полегшення свого повсякденного життя. Вона швидко виявляє, що цей робот є не тільки вірним помічником, але і віртуальною компанією. Але з часом вона починає підозрювати, що воно має власні плани та мету, і його інтелект перевершує очікування.

Фільм запрошує глядачів в світ, де межа між реальністю і штучним інтелектом розмивається. Він пропонує піднести свій розум і поставити питання про майбутнє технологій та їх вплив на наше життя. Чи зможе Кейт розкрити таємниці М3ҐАН і зупинити його, або вона сама потрапить в його пастку? Відповіді на ці запитання ви знайдете, подорожуючи у світ "М3ҐАН".