UAKinogo.com

Король комедії (1982) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Король комедії (1982)

Король комедії (1982)

Дивитися онлайн Король комедії фільм

Дивитися онлайн «Король комедії» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (104 889 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Король комедії (1982)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Король комедії - це фільм про Руперта Папкіна, невдаху і мрійника, який хоче стати відомим коміком. Він обожнює Джеррі Ленгфорда, популярного телеведучого і гумориста, і сподівається отримати від нього шанс виступити у його шоу. Але коли Руперт не може домогтися аудієнції у Джеррі, він вирішує діяти рішуче і беззаконно.

Разом зі своєю подругою Машою, яка також є фанаткою Джеррі, Руперт викрадає телезірку і вимагає за його звільнення можливості виступити у прямому ефірі. Він готовий на все, щоб досягти своєї мети і здобути славу і визнання. Але чи зможе він справдити свою мрію і стати королем комедії?

Король комедії - це фільм про амбіції, обсесію і зневагу до моралі. Фільм є сатирою на шоу-бізнес і медіа-культуру, яка створює іллюзорні образи успіху і слави. Фільм став одним з найвидатніших творів режисера Мартіна Скорсезе і актора Роберта Де Ніро.