UAKinogo.com

Ганді (1982) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ганді (1982)

Ганді (1982)

Дивитися онлайн Ганді фільм

Дивитися онлайн «Ганді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (232 329 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ганді (1982)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ганді - це епічний фільм про життя і діяльність Мохандаса Карамчанда Ганді, великого лідера і борця за незалежність Індії. Фільм розповідає про його шлях від молодого адвоката, який стикнувся з расизмом у Південній Африці, до харизматичного національного героя, який очолив масовий рух протесту проти британської колоніальної влади.

Фільм показує основні етапи і події у житті Ганді, такі як його філософія ненасильства і гражданської непокори, його кампанія за права індусів у Південній Африці, його повернення до Індії і створення Індійського національного конгресу, його знаменитий “Соляний похід” і “Велике повстання”, його затримання і ув’язнення, його роль у Другій світовій війні і поділу Індостану, його зусилля за мир і злагоду між релігійними групами, а також його трагічна смерть від руки фанатика.

Ганді - це фільм про людину, яка змогла змінити світ своїми ідеями і прикладом. Фільм став одним з найвизначніших і найвизнаних у світовому кіно і приніс своєму головному актору Бену Кінгслі нагороду “Оскар” за кращу чоловічу роль.