UAKinogo.com

Королі інтриги (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Королі інтриги (2019)

Королі інтриги (2019)

Дивитися онлайн Королі інтриги фільм

Дивитися онлайн «Королі інтриги» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (3 286 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Королі інтриги (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Королі інтриги є комедійною драмою режисера Хуана Хосе Кампанелли, який відомий своїм фільмом Секрет у їхніх очах. Фільм розповідає про чотирьох колишніх зірок кіно, які живуть разом у величному особняку на околицях Буенос-Айреса. Вони - Марта, актриса, яка страждає від старості та самотності; Норберто, режисер, який планує повернення до кар’єри; Педро, сценарист, який пише мемуари; та Маркос, актор, який пережив інсульт та потребує догляду.

Їх спокійне життя порушується, коли до них приїжджає молода пара - Франсиско та Бета. Франсиско - фанат Марти та її фільмів, а Бета - амбітна ріелторка, яка хоче купити особняк за низьку ціну. Вони пропонують Марті головну роль у новому фільмі Франциско, але насправді мають інші плани. Що починається як невинна зустріч, перетворюється на заплутану гру інтриг, брехні та маніпуляцій.

Фільм Королі інтриги є ремейком аргентинського фільму 1976 року Лос muchachos de antes no usaban arsénico / The Boys from Before Didn’t Use Arsenic. Фільм є водночас сатирою на кіноіндустрію та трагедією про старіння та забуття. Фільм також є вшануванням класичного кіно та його знакових образів. Фільм Королі інтриги - це захоплюючий та гумористичний твiр про любов, дружбу та мистецтво.