UAKinogo.com

Випадковий візит (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Випадковий візит (2022)

Випадковий візит (2022)

Дивитися онлайн Випадковий візит фільм

Дивитися онлайн «Випадковий візит» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (27 576 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Випадковий візит (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

I Came By / Випадковий візит - це напружений трилер про молодого графітиста, який намагається розкрити злочини високопоставленого судді. Фільм є першим британським проектом Netflix, знятим у співпраці з BBC Film.

Головний герой фільму - Тобі, який малює свої політичні графіті на стінах розкішних будинків у Лондоні. Він хоче привернути увагу до соціальної несправедливості і нерівності в сучасному суспільстві. Одного разу він потрапляє до будинку судді Ганта, який має темну таємницю у своєму підвалі. Там Тобі знаходить докази жахливих злочинів, які вчиняє суддя над своїми жертвами.

Тобі вирішує розповсюдити правду про суддю і його злочини через свої графіті. Але це не так просто, адже суддя Гант - впливова і небезпечна людина, яка не зупиниться ні перед чим, щоб знищити Тобі і всіх, хто йому дорогий. Тобі ризикує не тільки своїм життям, але й своїм мистецтвом і своїми ідеалами.