UAKinogo.com

Досконале поєднання (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Досконале поєднання (2022)

Досконале поєднання (2022)

Дивитися онлайн Досконале поєднання фільм

Дивитися онлайн «Досконале поєднання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (13 343 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Досконале поєднання (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лілі - молода і талановита сомельє, яка працює в ресторані свого батька. Вона мріє про власний винний бар, але не має достатньо коштів для його відкриття. Коли її батько хворіє, вона змушена зайнятися справами ресторану і зустрічається з Джейком - амбітним шеф-кухарем, який приїхав з Нью-Йорка, щоб попрацювати в їхньому закладі.

Лілі і Джейк не ладять з першого погляду. Вони мають різні погляди на кулінарію, вино і життя. Але коли ресторан потрапляє під загрозу закриття через конкуренцію з новим модним закладом, вони повинні об’єднати свої зусилля і створити досконале поєднання страв і напоїв, щоб привернути клієнтів.

Фільм “Досконале поєднання” - це романтична комедія про кохання і кулінарну майстерність. Він показує, як двоє людей, які здаються несумісними, можуть знайти спільну мову і стати ідеальною парою. Фільм наповнений гумором, емоціями і смачними кадрами.