UAKinogo.com

Хмарочос (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хмарочос (2018)

Хмарочос (2018)

Дивитися онлайн Хмарочос фільм

Дивитися онлайн «Хмарочос» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (123 405 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хмарочос (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком про Вілла Сойєра, колишнього агента ФБР, який став експертом з безпеки. Він отримує завдання перевірити систему захисту найвищого хмарочоса у світі - Перлини в Гонконзі. Але коли вогонь охоплює будівлю, Вілл опиняється у складному становищі: його звинувачують у підпалі, а його сiм’я застрягла на 96-му поверсi.

Фiльм показує захоплюючу i небезпечну боротьбу Вiлла за врятунок своєї сiм’ї i свого іменi. Вiн повинен проникнути в хмарочос, уникати полiцiї i найманцiв, якi хочуть його знищити, i добратися до своїх близьких. Вiн також повинен розкрити таємницю Перлини i знайти тих, хто стоїть за заговором.

Фiльм режисера Роусона Маршалла Турбера став одним з найуспiшнiших фiльмiв 2018 року i отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. У головнiй ролi знявся Двейн Джонсон, який продемонстрував свою харизму i фізичну форму. Фiльм є справжньою ласкою для любителiв екшену i трилеру.