UAKinogo.com

Щиголь (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щиголь (2019)

Щиголь (2019)

Дивитися онлайн Щиголь фільм

Дивитися онлайн «Щиголь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (23 779 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щиголь (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Goldfinch / Щиголь - це американська драма, що екранізує однойменний роман Донни Тартт, який отримав Пулітцерівську премію. Фільм розповідає про трагічну долю Теодора Деккера, який в дитинстві втратив матір під час теракту в Метрополітен-музеї. Виживши після вибуху, Тео забирає з музею картину Карела Фабрициуса “Щиголь” - рідкісний шедевр, який стає його талісманом і секретом. Картина супроводжує Тео у його складному життєвому шляху, повному болю, зради, кохання і пристрасті до мистецтва.

Фільм The Goldfinch / Щиголь режисерував Джон Краулі, який відомий за фільмами “Бруклін” і “Закляття”. Сценарій написав Пітер Строган на основі роману Тартт. У головних ролях знялися Енсел Елгорт (Тео), Окс Феглі (молодий Тео), Ніколь Кідман (мати прийомної сім’ї Тео), Джеффрі Райт (антиквар і друг Тео), Фінн Вулфард (друг дитинства Тео) та інші. Оператором фільму був легендарний Роджер Дікінс, який створив вражаючий візуальний стиль фільму.

Фільм The Goldfinch / Щиголь отримав суперечливі відгуки від критиків і глядачів. Деяким сподобалася емоційна і детальна адаптація роману, а іншим здалася нудною і перевантаженою. Фільм також не став комерційно успішним, заробивши лише 10 млн доларів при бюджеті в 45 млн доларів. Однак фільм все ж має своїх шанувальників, яким до вподоби його атмосфера, акторська гра і саундтрек. Фільм The Goldfinch / Щиголь - це захоплююча і глибока історія про те, як мистецтво може змiнити життя людини.