UAKinogo.com

Сенсація (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сенсація (2019)

Сенсація (2019)

Дивитися онлайн Сенсація фільм

Дивитися онлайн «Сенсація» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (117 127 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сенсація (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сенсація" розповідає історію кількох жінок, які працюють на телеканалі Fox News, та їхньої боротьби зі стійкими стереотипами та сексуальним домаганням на роботі. Це реальна історія, яка відбулась у 2016 році, коли журналістки Гретхен Карлсон, Мегін Келлі та Кайла Поспісіл вирішили виступити проти свого начальника Роджера Айлза, який систематично домагався їх. Цей відважний крок став початком великої сенсації, яка розгорнулась у засобах масової інформації.

У фільмі зображено, як відважні жінки об'єднуються, щоб зробити свій голос чутним та змінити робочі умови у медіаіндустрії. Вони зіштовхуються з неприязню колег, тиском адміністрації та власними страхами, але, незважаючи на всі труднощі, продовжують боротьбу за право на безпечне робоче середовище та рівність. Цей фільм акцентує увагу на тому, як важливо підтримувати один одного та не мовчати, коли стикаємося з дискримінацією та домаганням.

"Сенсація" - це харизматичний та емоційно насичений фільм, який демонструє відвагу жінок, які змінили медіаіндустрію та світ. Він надихає боротися за свої права.