UAKinogo.com

Рука Бога (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рука Бога (2021)

Рука Бога (2021)

Дивитися онлайн Рука Бога фільм

Дивитися онлайн «Рука Бога» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (44 047 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Рука Бога (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рука Бога- цей фільм є напівавтобіографічною історією з життя режисера Паоло Соррентіно, заснованою на його спогадах про молоді роки, проведені в Неаполі в 1980-х. "Рука Бога" розповідає про дорослішання головного героя Фабіо, який пробує знайти своє місце в житті, втративши своїх батьків у віці 16 років. Фабіо знаходить втіху в дружбі, спорті, а також у своїх перших коханнях та розчаруваннях.

Фільм змальовує життя неаполітанської молоді, їхні страхи та мрії, а також їхній відпочинок і забави. Паралельно з цим, він демонструє змішання радості й горя, з яким зіштовхується Фабіо під час свого дорослішання. У фільмі також відтворюється образ футболіста Дієго Марадони, який виступав за клуб "Наполі" у той час. Марадона втілює образ великого спортсмена та кумира для Фабіо, який надихає його на зміни та подолання життєвих труднощів.

"Рука Бога" є драмою з елементами комедії, яка демонструє силу духу та невідступність людини в боротьбі з випробуваннями долі. Цей фільм допомагає глядачам зануритися в атмосферу Неаполя та побачити світ очима молодого хлопця, який долає відстань між власними бажаннями та реальностю.