UAKinogo.com

Шпигуни під прикриттям (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шпигуни під прикриттям (2019)

Шпигуни під прикриттям (2019)

Дивитися онлайн Шпигуни під прикриттям мультфільм

Дивитися онлайн «Шпигуни під прикриттям» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (50 009 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Шпигуни під прикриттям (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Шпигуни під прикриттям" (2019) - це захоплюючий анімаційний пригодницький фільм про супершпига Ленса Стерлінга і молодого винахідника Уолтера Беккета. Ленс - кращий у своїй професії та неуразливий для ворогів, а Уолтер - геніальний, але незграбний вчений, який створює надзвичайні пристрої для шпигунів. Їхні життя переплітаються, коли Ленс потрапляє в незручну ситуацію та вимагає допомоги від Уолтера.

Уолтер створює унікальний експериментальний серум, який має змусити Ленса стати невидимим та непереможним. Однак, все йде не за планом, і наслідок експерименту перетворює Ленса на голуба. Незважаючи на свій новий вигляд, Ленс змушений продовжувати свою місію і зупинити загрозу для світу, роблячи це разом з Уолтером. Вони відкривають для себе силу дружби, співпраці та навчаються довіряти одне одному, щоб рятувати світ від небезпеки.

"Шпигуни під прикриттям" - це веселий, розважальний та захоплюючий фільм, який демонструє, як найнесподіваніші обставини можуть привести до дивовижних результатів. Фільм надихає глядачів на те, що неможливе може стати можливим, якщо ми довіримося одне одному та об'єднаємо свої зусилля.