UAKinogo.com

Мослі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мослі (2019)

Мослі (2019)

Дивитися онлайн Мослі мультфільм

Дивитися онлайн «Мослі» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (1 091 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Мослі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анімаційний фільм "Мослі" (2019) розповідає про захоплюючі пригоди торофа Мослі та його родини. Торофи - це фантастичні істоти, схожі на коней, але без рук. Вони є рабами людей і працюють на полях, виконуючи різні важкі завдання. Мослі живе зі своєю дружиною та їхнім маленьким сином в умовах рабства, мріючи про волю та справедливість для своєї родини та всіх торофів.

Життя Мослі раптово змінюється, коли він знаходить давню печеру, де відкриває докази існування давньої раси торофів, які мали руки та жили в мирі та злагоді з людьми. Згорнувши з вірою в серці та надією на краще майбутнє, Мослі відправляється у небезпечну подорож, сподіваючись знайти легендарне місто Кирана, де, за переказами, торофи живуть вільними. Його родина, вірні друзі та нові союзники долучаються до цієї сміливої місії, сповненої надією та відвагою.

"Мослі" (2019) - це теплий, дотепний та повчальний фільм, який зачіпає такі важливі теми, як дружба, вірність, родина та боротьба за свободу. Це ідеальний вибір для сімейного перегляду, адже фільм захоплює глядачів різного віку та допомагає навчити їх важливості співпраці та взаємодопомоги.