UAKinogo.com

Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем (2015 — 2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем (2015 — 2017)

Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем (2015 — 2017)

Дивитися онлайн Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем серіал

Дивитися онлайн «Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (3 577 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем (2015 — 2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це історична драма, яка розповідає про життя Анастасії, полонянки, яка стала фавориткою султана Ахмеда I і найвпливовішою жінкою Османської імперії. Серіал є продовженням популярної саги «Величне століття. Роксолана» і занурює глядача в атмосферу 17 століття, коли влада, інтриги і кохання перепліталися в гаремі.

Анастасія була викрадена з родини в 13-річному віці і продана в рабство. Потрапивши в гарем Ахмеда I, вона здобула його серце і довіру. Вона народила йому тринадцять дітей і отримала прозвище Кесем, що означає «володарка». Після смерті Ахмеда, Кесем змушена боротися за трон свого сина Мурада, який опинився під загрозою від своїх родичів і супротивників. Кесем не зупиниться ні перед чим, щоб захистити свою родину і імперію.

Серіал «Величне століття. Нова володарка / Імперія Кесем» - це захоплюючий епос про силу жінки, яка зуміла перетворити свою долю з рабині на правительку. Глядачам насолодитися красивими декораціями, розкішними костюмами і талановитою грою акторів. Серіал має два сезони і складається з 60 серій.