UAKinogo.com

Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018)

Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018)

Дивитися онлайн Пані Фазілет і її доньки серіал

Дивитися онлайн «Пані Фазілет і її доньки» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (2 678 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018) - це сімейний драматичний серіал про жінку, яка мріє про багате та розкішне життя, та її двох дочок, які шукають своє щастя. Фазілет Чамкыран (Назан Кесал) - це вдова, яка виховує своїх дочок Есе (Афра Сарачоглу) та Хазан (Деніз Байсал) у скромних умовах. Вона використовує Есе для досягнення своєї мети - стати знаменитою моделлю або актрисою. Але Хазан не погоджується з планами своєї матері та мріє про інше життя. Все змінюється, коли Фазілет зустрічає багату та поважну родину Егемен: батька Хазима (Махір Гюншырай), його двох синів Ягыза (Чаглар Ертугрул) та Синана (Альп Навруз) та дочку Селін. Фазілет бачить у цьому шанс здійснити свою мрію.

Серіал є оригінальною роботою Сирми Яник, яка також написала сценарій для серіалу “Кара Севда”. Режисером серіалу є Мурат Сарачоглу, який також зняв серіали “Курт Сеит і Шура” та “Величне століття”. Серіал складається з двох сезонів, які були показані на телеканалі Star TV в 2017-2018 роках.

Пані Фазілет і її доньки (2017 — 2018) - це серіал, який розповідає про амбіції, кохання та конфлікти між матер’ю та дочками. Це серіал, який показує, як гроші, слава та влада можуть змінити людей. Це серіал, який захоплює своїм сюжетом, емоціями та акторською грою.