UAKinogo.com

Нікіта (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нікіта (1990)

Нікіта (1990)

Дивитися онлайн Нікіта фільм

Дивитися онлайн «Нікіта» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (72 798 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нікіта (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нікіта - це захоплююча історія про молоду жінку, яка потрапила в кримінальний світ і змушена боротися за своє місце під сонцем. Вона - це Нікіта, яка змінила своє життя і стала професійним вбивцею. Але чи зможе вона знайти вихід з цього жорстокого світу, де люди готові на все заради грошей?

Він - це її наставник, який навчив її бути безжалісною і міцною. Але коли Нікіта зустрінеться з чоловіком своєї мрії, вона зрозуміє, що повинна зробити вибір між своїм життям і своєю любов'ю. А в цьому світі виживуть лише найміцніші.

Це фільм про те, як важко знайти своє місце у світі, про те, як важко зробити вибір між своїм серцем і своїм розумом. Фільм "Nikita" - це історія про боротьбу за виживання в жорстокому світі, про те, як ми повинні захищати своїх близьких і боротися за своє щастя. Дивіться цей фільм і переживіть разом з Нікітою її пригоди та випробування.