UAKinogo.com

Костолом (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Костолом (2001)

Костолом (2001)

Дивитися онлайн Костолом фільм

Дивитися онлайн «Костолом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (39 962 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Костолом (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Костолом" (2001) розповідає про колишнього англійського футболіста Денні Мінана, який опиняється у в'язниці через свої азартні ігри та агресивність. Тут він виявляє, що його знання з футболу можуть змінити життя в'язниці й налагодити відносини між ув'язненими. За допомогою своєї харизми та незламного духу, він об'єднує навіть найнебезпечніших ворогів на полі битви.

Але перед тим, як він зможе досягти своєї мети, Денні зіштовхнеться з різними перешкодами, як зовнішніми, так і внутрішніми. Він змушений зіграти в підкручений матч проти важко озброєної команди в'язничних стражів, очолюваної неприємним начальником в'язниці. Чи зможе він перетворити свій колектив грубіянів на команду єдиних друзів і обіграти своїх ворогів?

"Костолом" – це незвичайна і драматична історія про боротьбу за правосуддя, дружбу й відданість. Фільм наповнений вражаючими спортивними сценами, забавними моментами та сильною акторською грою. Рекомендуємо для всіх любителів спорту, екшну та драми, а також тих, хто вірить у силу дружби й співпраці.