UAKinogo.com

Серцеїдки (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Серцеїдки (2001)

Серцеїдки (2001)

Дивитися онлайн Серцеїдки фільм

Дивитися онлайн «Серцеїдки» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (55 183 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Серцеїдки (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Серцеїдки" (2001) - це захоплююча комедія з елементами криміналу, яка розповідає про матір і дочку, які влаштовують весілля-розлучення з багатими чоловіками, щоб заробити гроші. Їхня схема полягає в тому, щоб спокусити чоловіків, одружитися з ними, а потім провокувати розлучення, отримавши солідну компенсацію. Це вічно змінюється, коли вони зустрічають нову жертву - мільйонера, якого вони не можуть надурити так легко, як інших.

Вона - Макс, хитра мати, яка майстерно використовує свої чари та інтелект, щоб впоратися з чоловіками, а він - Вільям Б. Тенсі, мільйонер, який виявляється важким горіхом для розкусування. В цій історії її дочка Пейдж зустрічає Барта, молодого бармена, який змушує її переосмислити своє життя та свої відносини з матір'ю. Чи зможуть Макс і Пейдж розпутати складний клубок зради та обману, щоб дістатися до свого мети, або ж їм доведеться змінитися самим?

"Серцеїдки" - це комедія з відмінною акторською грою зіркового акторського складу, до якого входять Сігурні Вівер, Дженніфер Лав Хьюіт, Рей Ліотта та Джейсон Лі. Фільм розкриває світ хитрих шахраїв і маніпуляторів, в той же час розповідаючи історію про любов, сім'ю та необхідність змін. Режисер Девід Міркін створив яскравий та захоплюючий світ.