UAKinogo.com

Чудовий день у нашому районі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чудовий день у нашому районі (2019)

Чудовий день у нашому районі (2019)

Дивитися онлайн Чудовий день у нашому районі фільм

Дивитися онлайн «Чудовий день у нашому районі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (80 910 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чудовий день у нашому районі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чудовий день у нашому районі (2019) - теплий і дотепний фільм режисера Марії Хеллер розповідає історію легендарного ведучого дитячої телепередачі Фреда Роджерса (Том Хенкс) та його впливу на життя людей навколо. Головний герой, журналіст Ллойд Вогель (Метью Ріс), отримує завдання написати статтю про свого нового героя, Фреда Роджерса. Перш ніж він зрозуміє, як це трапилося, він опиняється в самому серці незвичайного світу, де все можливо, а дружба та любов творять дива.

Під час спілкування з Фредом Роджерсом, Ллойд поступово розуміє, що є важливі речі в житті, які він забув або не давав їм належного значення. Він починає відкривати для себе силу співчуття, прощення та любові, які можуть змінити світ навколо нього. Завдяки своїй дружбі з Фредом, він навчається бути кращим батьком, сином, чоловіком та другом, а також знаходить істинне значення своєї роботи та життя.

Фільм "Чудовий день у нашому районі" є справжнім гімном людському співчуттю та доброті, який нагадує нам, як важливо відкривати для себе краще в людях і світі навколо. Він показує, що кожен з нас може зробити свій внесок у створення кращого світу для себе і інших.