UAKinogo.com

Ласкаво просимо до Акапулько (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ласкаво просимо до Акапулько (2019)

Ласкаво просимо до Акапулько (2019)

Дивитися онлайн Ласкаво просимо до Акапулько фільм

Дивитися онлайн «Ласкаво просимо до Акапулько» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.2 (560 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ласкаво просимо до Акапулько (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Ласкаво просимо до Акапулько" - це непередбачувана комедія-бойовик, дія якої розгортається в курортному місті Акапулько. Головний герой Метт Буттон - безробітний голлівудський оператор, який випадково потрапляє у віртуальну реальність під час роботи над трейлером для нової гри. Там йому належить вирішити велику проблему, щоб повернутися назад до своєї реальності.

У своїй віртуальній мандрівці він зустрічає гангстерів, місцевих жителів, співробітників агентства ЦРУ і навіть божевільних шахраїв. Цей шалений світ завжди готовий дати Метту нове завдання, яке не залишить йому жодної хвилини на відпочинок. Усі його дії і рішення належать не йому, а гравцям, які керують його віртуальним життям.

Фільм "Ласкаво просимо до Акапулько" поєднує в собі незвичайний сюжет з інноваційною технологією, що перетворює глядача на гравця. Він зможе брати участь в пригодах головного героя та вирішувати завдання разом з ним. Комічні ситуації, захоплюючі переслідування і непередбачувані повороти дійства зроблять цей фільм незабутнім досвідом для кожного глядача.

Захоплива і динамічна пригода "Ласкаво просимо до Акапулько" обіцяє забаву, пригоди і незабутні враження для всіх шанувальників кіно. Цей фільм здатен затягнути глядача в світ, де все можливо і нічого не обмежує тебе, окрім тв.