UAKinogo.com

Ласкаво просимо в джунглі (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ласкаво просимо в джунглі (2013)

Ласкаво просимо в джунглі (2013)

Дивитися онлайн Ласкаво просимо в джунглі фільм

Дивитися онлайн «Ласкаво просимо в джунглі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (13 446 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ласкаво просимо в джунглі (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Ласкаво просимо в джунглі" (Welcome to the Jungle, 2013) розповідає історію про групу працівників офісу, які відправляються на корпоративний відпочинок на тропічний острів. Це місце, де вони мали розважатися та спілкуватися, раптово перетворюється на справжній кошмар, коли вони опиняються заблуканими в джунглях. Тепер їм належить зібратися воєдино, щоб протистояти випробуванням природи, знайти шлях додому та врятуватися від небезпек, які чатують на них на кожному кроці.

Під керівництвом відважного інструктора з виживання, який насправді виявляється абсолютно некомпетентним, герої фільму змушені протистояти своїм страхам та особистим конфліктам. Він, головний герой Кріс, спочатку відчуває себе невпевнено, але поступово виявляє в собі сили для того, щоб взяти контроль над ситуацією та об'єднати своїх колег. Вона, його колега й кохана Ліза, також виявляє в собі мужність та рішучість, допомагаючи команді долати всі перешкоди на шляху до порятунку.

Фільм "Ласкаво просимо в джунглі" (2013) є відмінним прикладом комедії з елементами пригод, де герої змушені виходити за межі свого звичного середовища та відкривати в собі нові якості. Захоплюючі пригоди, іронічний гумор та непередбачувані сюжетні повороти роблять цей фільм вартий уваги широкої аудиторії.