UAKinogo.com

Теорія Великого Вибуху (2007 — 2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Теорія Великого Вибуху (2007 — 2019)

Теорія Великого Вибуху (2007 — 2019)

Дивитися онлайн Теорія Великого Вибуху серіал

Дивитися онлайн «Теорія Великого Вибуху» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (806 669 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Теорія Великого Вибуху (2007 — 2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал "Теорія Великого Вибуху" є одним з найуспішніших ситкомів за останні десятиліття, який розповідає історію чотирьох вчених-фізиків з Каліфорнійського технологічного інституту: Шелдона Купера, Леонарда Гофстейдера, Говарда Воловіца та Раджеша Кутрапалі. Життя цих гениїв змінюється з появою красивої та життєрадісної сусідки Пенні, яка привносить у їхнє існування елементи соціального спілкування та емоційної глибини, яких їм так не вистачало.

"Теорія Великого Вибуху" надає веселу та інтелектуальну розвагу, яка демонструє зіткнення наукового світу з реальним життям. Гумор серіалу базується на сарказмі, наукових термінах та гік-культурі, що стало основою його популярності та визнання. Крім того, серіал висвітлює важливість дружби та любові в житті кожної людини, незалежно від її інтелектуальних здібностей чи соціального статусу.

За 12 сезонів на екранах, "Теорія Великого Вибуху" стала культовим серіалом, відомим у всьому світі. Він здобув численні нагороди та визнання, а актори, які виконали головні ролі - Джим Парсонс, Джонні Галецкі, Кейлі Куоко, Саймон Хелберг та Кунал Найяр - стали зірками.