UAKinogo.com

Теорія хаосу (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Теорія хаосу (2007)

Теорія хаосу (2007)

Дивитися онлайн Теорія хаосу фільм

Дивитися онлайн «Теорія хаосу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (32 848 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Теорія хаосу (2007)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Chaos Theory / Теорія хаосу (2007) - це комедійна драма про чоловіка, який живе за строгими правилами і планами, але потрапляє в ситуацію, яка перевертає його життя з ніг на голову. Фільм розповідає про те, як випадковості і непередбачуваності можуть змінити долю людини.

Френк Аллен - головний герой фільму, який працює ефективним консультантом і автором книги про теорію хаосу. Він вважає, що все в житті можна контролювати і планувати. Він має дружину Сьюзен і доньку Джессі. Одного разу Сьюзен просить Френка поставити годинник на 10 хвилин раніше, щоб вони не запізнилися на весілля їхнього друга. Але ця невелика зміна призводить до ланцюга подій, які руйнують усталений порядок Френка.

Френк опиняється в аварії, пропускає свою презентацію, знаходить свою дружину з іншим чоловіком і дізнається, що його донька - не його біологічна. Все це змушує його переглянути своє ставлення до життя і до людей, яких він любить. Він намагається виправити свої помилки і знайти справжнє щастя.