UAKinogo.com

Вокс Люкс (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вокс Люкс (2018)

Вокс Люкс (2018)

Дивитися онлайн Вокс Люкс фільм

Дивитися онлайн «Вокс Люкс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (18 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вокс Люкс (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Vox Lux / Вокс Люкс - це музична драма, яка розповідає про життя і кар’єру вигаданої поп-зірки Селести. Фільм знятий режисером і сценаристом Брейді Корбетом за мотивами роману “Голос люкс” Саймона Вінчестера. Фільм отримав змішані відгуки критиків і був показаний на Венеціанському кінофестивалі.

Головною героїнею фільму є Селеста (Раффі Кессіді в юності, Наталі Портман в дорослості), яка стає популярною після того, як виконує пісню на пам’ять жертв шкільної стрілянини. За допомогою свого менеджера (Джуд Лоу) і своєї сестри-автора пісень (Стейсі Мартін) вона створює свою першу платівку “Вокс Люкс”, яка стає хітом. Проте слава приносить їй не тільки успіх, але і проблеми з наркотиками, алкоголем, судами і терактами.

Фiльм Vox Lux / Вокс Люкс показує, як Селеста переживає два важливi етапи свого життя i кар’єри - 1999 i 2017 роки - i як вони впливають на її особистiсть i творчiсть. Фiльм також розглядає теми слави, насильства, медiа i поп-культури в сучасному свiтi. Фiльм має енергiйний i провокацiйний стиль i чудовий акторський склад, до якого входять Наталi Портман, Джуд Лоу, Раффi Кессiди i iншi.