UAKinogo.com

Анігіляція (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Анігіляція (2018)

Анігіляція (2018)

Дивитися онлайн Анігіляція фільм

Дивитися онлайн «Анігіляція» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (327 273 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Анігіляція (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пройдені грані науки, загадковість втраченої природи, розчинення меж реальності й приголомшлива біологічна аномалія - ось основні мотиви епічної науково-фантастичної драми "Анігіляція" (2018). Талановитий режисер Алекс Гарленд подає своє бачення людського буття, співіснування людини з природою, поступово розкриваючи нам присутність інших рівнів буття.

Головна героїня, біолог Ліна, бере участь у секретній експедиції у загадкову зону "X", де закони природи перестають діяти. Разом з командою науковиць, вона рухається глибше в цю аномалію, намагаючись зрозуміти природу цього невідомого явища та знайти відповіді на питання, які постають на їхньому шляху. Ця подорож не лише перевіряє їх на міцність, але й розкриває приховані сторони їхньої особистості.

Крізь призму наукової експедиції фільм "Анігіляція" занурює глядача в думки про велич природи, непізнане, біологічну різноманітність та глибини людської свідомості. Це кінематографічна подорож, яка не лише захоплює своєю детальною візуалізацією, але й змушує задуматись про взаємодію людини та природи, а також про те, що ми дійсно знаємо про себе й світ навколо нас.