UAKinogo.com

Відок: Імператор Парижа (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відок: Імператор Парижа (2018)

Відок: Імператор Парижа (2018)

Дивитися онлайн Відок: Імператор Парижа фільм

Дивитися онлайн «Відок: Імператор Парижа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (5 546 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відок: Імператор Парижа (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Повернення королеви - це захоплюючий історичний бойовик, який розповідає про життя і пригоди Ежена-Франсуа Відока (Венсан Кассель) - легендарного злочинця і детектива. Фільм заснований на реальних подіях, які відбувалися в Парижі за часів правління Наполеона.

Відок - це колишній галерник, який втік з найстрашніших в’язниць Франції. Він став відомим і поважаним у підземному світі Парижа за свої неймовірні здібності до перевтілення і маневрування. Але коли влада починає полювати на нього, він вирішує змінити свою долю. Він пропонує поліцейському Шесне (Патрік Шесне) свої послуги як ловець злочинців у обмін на помилування.

Відок збирає команду з колишніх злочинців, яким дає псевдоніми за назвами кольорiв. Вони стають ефективною силою, яка бореться з найнебезпечнiшими i жорстокими гангстерами Парижа. Але Вiдок також має своїх ворогiв, якi не хочуть дозволити йому почати нове життя. Серед них - Натанаель (Август Дiль) - таємничий i хитрий аристократ, який має особистi образи проти Вiдока.