UAKinogo.com

Охоронець для дочки / Сара (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Охоронець для дочки / Сара (1997)

Охоронець для дочки / Сара (1997)

Дивитися онлайн Охоронець для дочки / Сара фільм

Дивитися онлайн «Охоронець для дочки / Сара» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (2 627 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Охоронець для дочки / Сара (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сара - це драматична історія про матір, яка відчайдушно бореться за свою дитину. Вона - молода та красива жінка, яка знаходиться в важких життєвих обставинах, і має тільки одне бажання - захистити свою дочку. Він - приватний детектив, який стає її охоронцем та помічником у пошуках правди.

Вона підозрює, що її чоловік змовився зі своїм бізнес-партнером, щоб отримати страхові виплати за її смерть. Її дочка - єдина людина, яка залишається для неї в цьому житті, тому вона готова на все, щоб захистити її від небезпеки. Але чим більше вони дізнаються про правду, тим більше зближуються з небезпекою, яка погрожує їхньому життю.

Це фільм для тих, хто любить драми та історії про материнську любов та жертву. Він показує, що батьки можуть зробити все для своєї дитини, і що правда завжди виявляється, незважаючи на всі перешкоди. Sara - це твір, який нагадує нам, що любов та відданість можуть перемогти будь-які негаразди та випробування, які життя може нам дати.