UAKinogo.com

Дорога додому (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дорога додому (2023)

Дорога додому (2023)

Дивитися онлайн Дорога додому серіал

Дивитися онлайн «Дорога додому» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (650 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дорога додому (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дорога додому - це драматичний серіал, який розповідає про три покоління жінок, які возз’єднуються після того, як вони були відчужені понад два десятиліття. Серіал заснований на однойменному романі Крістін Нолфі. Серіал створений Грантом Гарві та Нормою Бейлі, відомими за своєю роботою над “Серцем Диксі” та “Королевою Півдня”.

Серіал розпочинається з того, що Кетрін - успішна журналістка з Нью-Йорка - отримує лист від своєї матері Дел, яка просить її повернутися до їх родинного маєтку у Порт-Гейвен. Кетрін не бачила свою матір з того часу, як вона покинула її у восьмирічному віці після смерті батька. Кетрін не хоче мати нічого спільного з Дел, але вона вирішує поїхати разом зі своєю дочкою Еліс, яка хоче доведати себе як фотограф. Прибувши до Порт-Гейвен, Кетрін і Еліс зустрічаються з Дел - сильною, упертою та незалежною жінкою, яка тримає в собі багато секретів.

Серіал показує не тільки сучасне життя героїнь, але й їх минуле, яке вплинуло на їх характери та вибори. Серіал також показує красу та магію Порт-Гейвену - мальовничого морського містечка, де живуть цікаві та ексцентричні люди. Серіал Дорога додому - це зворушлива та надихаюча історія про силу любові, прощення та справжньої родини.