UAKinogo.com

Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011)

Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011)

Дивитися онлайн Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі фільм

Дивитися онлайн «Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (6 687 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011). Сімейство Данкан готується до святкування Різдва разом. Але коли Тедді та Емі вирішують відвідати свою бабусю Моллі в Палм-Спрінгс, їхні плани зірвуються через непередбачені обставини. Їм доведеться подолати безліч перешкод та пригод, щоб повернутися до родини до святкового ранку.

У той час як Тедді та Емі намагаються знайти шлях додому, їхні батьки Боб та Емі змушені впоратися з хаосом у своєму будинку. Вони мають доглядати за маленькою Чарлі, яка постійно потрапляє у неприємні ситуації, та за старшим сином Пі Джей, який влаштував вечірку для своїх друзів. Крім того, вони мають знайти спосіб примиритися з сусідами, яким не подобається їхня різдвяна вогняна шоу.

Ця комедія про силу родинних зв’язків та дива Різдва показує, що найважливіше - це бути разом. Незалежно від того, де ви знаходитеся та що вас чекає. Good Luck Charlie, It’s Christmas! / Щасти, Чарлі! Кінощоденник подорожі (2011) - це фільм для всієї родини, який розвеселить вас та зігріє ваше серце.