UAKinogo.com

Лимонадний голос (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лимонадний голос (2011)

Лимонадний голос (2011)

Дивитися онлайн Лимонадний голос фільм

Дивитися онлайн «Лимонадний голос» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (18 348 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лимонадний голос (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Лимонадний голос - це історія про п'ятьох зовсім різних учнів середньої школи, які знаходять спільну мову завдяки музиці. Він демонструє, що навіть найбільш непрості життєві ситуації можуть бути подолані, якщо у тебе є друзі та воля до перемоги.

Вона - це Стелла, дівчина, яка завжди була на задньому плані, але завдяки групі Lemonade Mouth вона знаходить в собі силу та віру в себе. Його - це Венджел, хлопець, який не був задоволений системою та намагався змінити її своїми піснями.

Воно - це музичний колектив, що створює неповторну атмосферу на концертах та залучає увагу шкільної адміністрації. Його успіх став можливим завдяки бажанню змінити щось у своєму житті та житті інших людей.

Цей фільм - це важлива історія для всіх, хто вірить у себе та свої мрії. Він надихає на дії та переконує, що кожен з нас може змінити світ навколо себе на краще, починаючи зі себе та своєї команди.