UAKinogo.com

Ла Брея (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ла Брея (2021)

Ла Брея (2021)

Дивитися онлайн Ла Брея серіал

Дивитися онлайн «Ла Брея» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (12 770 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Ла Брея (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ла Брея - це американський телесеріал фантастичного жанру 2021 року, який створив і написав Девід Аппелбаум. У серіалі грають Наталі Зеа, Еоін Макен, Джон Седа і інші. Серіал розповідає про те, як в центрі Лос-Анджелеса відкривається величезна провалля, яка затягує частину сім’ї і групу незнайомців в незрозумілий первісний світ. Серiал був випущений на телеканалi NBC 28 вересня 2021 року.

Серiал починається з того, що Ева Гаррiс - мати-одиночка i власниця кав’ярнi - їде на роботу разом зi своїми дiтьми - дочкою Iззi i сином Джошем. По дорозi вони стають свiдками того, як в центрi мiста утворюється глибока провалля i поглинає людей i будiвлi. Ева i Iззi потрапляють у проваллю i опиняються в невiдомому свiтi, де панують динозаври i небезпеки. Джош залишається на поверхнi i намагається зв’язатися з ними через мобiльний телефон. Ева i Iззi знаходять iнших виживалих - Сема Велеса - колишнього медика армii, Тая Коулмана - охоронця музею, Веронику Кастiльо - студентку-археолога i Райлi Велес - дочку Сема. Вони утворюють спiльноту i шукають способи вижити i повернутися додому.

Ла Брея - це серіал, який поєднує елементи фантастики і драми і створює захоплюючу і напружену атмосферу. Серіал сповнений загадок і таємниць, які пов’язують проваллю з минулим і майбутнім. Серіал також показує силу і солідарність людей, які опинилися у складних обставинах і борються за свої життя і родини. Серіал є одним з найпопулярніших проектів 2021 року і захоплює глядача своїм сюжетом і ефектами.