UAKinogo.com

Локі (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Локі (2021)

Локі (2021)

Дивитися онлайн Локі серіал

Дивитися онлайн «Локі» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (328 253 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Локі (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Локі” - це фантастичний серіал, який є частиною кіновсесвіту Marvel. Фільм розповідає про пригоди Локі, брата Тора і бога обману, який викрав куб Тессеракт і втік у іншу реальність.

Головний герой - Локі, який потрапляє у полон до ТВА - Тимчасового Варіаційного Агентства, організації, яка контролює хронологію і запобігає виникненню альтернативних ліній часу. Він довідається, що його дії порушили природний порядок і створили загрозу для всього існуючого. Він отримує пропозицію від Мобіуса, агента ТВА, який просить його допомогти зловити небезпечного злочинця, який подорожує у часі і вбиває агентів ТВА.

“Локі” - це фільм про те, як герой повинен змінити свою долю і своє ставлення до світу. Фільм також показує, як різні версії Локі зустрічаються у різних часових епохах і як вони впливають один на одного. Фільм сподобається фанатам коміксів Marvel і творчості Тома Гіддлстона, який грає головну роль.