UAKinogo.com

Кінець дороги (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кінець дороги (2022)

Кінець дороги (2022)

Дивитися онлайн Кінець дороги фільм

Дивитися онлайн «Кінець дороги» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (7 703 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кінець дороги (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кінець дороги - це бойовик, який розповідає про подорож подружжя, яка перетворюється на кошмар через вбивство і зниклу сумку з грошима. Фільм знятий режисером Міллісент Шелтон за сценарієм Крістофера Дж. Мура і Девіда Лофері.

Фільм показує, як Бренда, недавно овдовіла мати двох дітей, вирішує переїхати з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса, де її чекає нова робота. Вона вирушає в дорогу разом зі своїми сином і донькою на своєму старому мінівені. По дорозі вони зупиняються на заправці, де Бренда стає свідком убивства і ненавмисно забирає сумку з грошима, яку шукають вбивці.

Фільм також показує, як Бренда і її діти опиняються у смертельній небезпеці, коли вбивці починають їх переслідувати по пустелі Нью-Мексико. Вони мають боротися за своє життя і захистити одне одного від жорстоких і безжальних злочинців. Водночас вони також мають розкрити таємницю сумки з грошима і того, хто стоїть за убивством.