UAKinogo.com

Падіння Лондону (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Падіння Лондону (2015)

Падіння Лондону (2015)

Дивитися онлайн Падіння Лондону фільм

Дивитися онлайн «Падіння Лондону» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (161 916 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Падіння Лондону (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Падіння Лондону (2015) розповідає про те, як терористи планують вбити всіх світових лідерів, які прибули на похорон прем’єр-міністра Великої Британії. Їхньою метою є створення хаосу та розпалювання війни. Єдиними, хто може зупинити їх, є агент секретної служби США Майк Беннінг, який охороняє президента США Бенджаміна Ешера, та агент британської розвідки Джеккобс.

У цьому фільмі глядачі побачать захоплюючу та динамічну історію про боротьбу, мужність, дружбу та патріотизм. Кожен персонаж має свою роль у великому політичному конфлікті між Заходом та Сходом. Ніхто не є повністю безпечним або повністю беззахисним.

Фільм знятий Бабаком Наджафі за сценарієм Крейтона Ротенбергера та інших. У головних ролях знялися Джерард Батлер, Аарон Екхарт, Морган Фрімен та інші. Фільм є продовженням фільму «Падіння Олімпу» 2013 року і мав свою прем’єру 4 березня 2016 року.