UAKinogo.com

Легенда (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Легенда (2015)

Легенда (2015)

Дивитися онлайн Легенда фільм

Дивитися онлайн «Легенда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (184 164 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Легенда (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Легенда - це кримінальний трилер, який розповідає про реальні події з життя братів-близнюків Реджі і Ронні Крея, які були легендарними гангстерами в Лондоні 1960-х років. Фільм знятий режисером Брайаном Хелгелендом за мотивами книги “Професія - насилля: Взлет і падіння близнюків Крея” Джона Пірсона. Фільм має високий рейтинг критиків і глядачів і отримав численні нагороди і номінації.

Головною особливістю фільму є те, що обидві ролі братів Крея виконав Том Харді, який демонструє свою акторську майстерність і перевтілення. Реджи Крей - харизматичний і розумний лідер банди, який має амбіції стати поважним бізнесменом і любить свою дружину Френсис (Емілі Браунинг). Роннi Крей - психiчно нестабiльний i жорстокий насильник, який страждає вiд шизофренii i гомосексуалiзму. Вiн заважає своєму братовi i часто потрапляє в неприємностi.

Фiльм Legend / Легенда показує, як брати Крея стають найпотужнiшими i найбiльш впливовими злочинцями в Лондонi, контролюючи нiчне життя i полiтику. Вони мають зв’язки з мафiєю, шоубiзнесом i секретною службою. Але їхня iмперiя починає руйнуватися через їхнi внутрiшнi конфлiкти, суперечки з конкурентами i полiцiєю. Фiльм Legend / Легенда - це захоплюючий i напружений фiльм про злочин, любов i братерство.